Polarlys - Hypnoterapi - røykeslutt Eft - samtaleterapi
Mer om det jeg driver med
 
 
Røykeslutt med hypnoterapi er en av de mest effektive metodene for å bli røykfri.
1 time x 3 er en metode som er mye brukt og som gir svært gode resultater.Det er mulig med en 4.time.
Hypnose er helt trygt, utrolig behagelig og svært virkningsfullt.Det eneste du gjør er å slappe godt av, mens terapeuten snakker til det ubevisste sinn som er din røykekontrollør.Du må være motivehrt i forhold til røykeslutt.
Jeg kan vise til mange som har klart å slutte.
Jeg jobber også med slanking,søtsug.angst traumer,dårlig selvtillit,skolevegring med mer.  Jeg jobber både med barn og voksne. 
EFT - Emotional freedom technique er en behandling der man banker lett på akupunkturpunkter samtidig som man retter oppmerksomheten mot det du vil behandle. Man arbeider med å stimulere kroppens meridianer for å rette opp ubalanser i kroppen. EFT ligner på tankefeltsterapi og er en av verdens mest utbredte teknikker innen energipsykologi. Man benytter EFT i forbindelse med en rekke forskjellige plager, både følelsesmessige og fysiske.Man kan nevne fobier, tvang, angst, traumer, røykeslutt, vektreduksjon og bedring av personlige prestasjoner både i skole, fritid og arbeidsliv.
Dersom man bruker både hypnose og Eft sammen, kan man enklere oppnå gode resultater både ved røykeslutt,slanking,selvtillit med mer.